Lovćen savladao Budvansku rivijeru, trka za titulu utroje

Rukometaši Lovćena su u derbiju na Cetinju savladali Budvansku rivijeru sa 25:19 i prišli joj na dva boda. Između njih je Partizan sa jednim manje, ili više, zavisi u odnosu na koga
310 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 24.04.2016. 19:08h

Tri kola su ostala do kraja, trka za titulu nikada nije bila zanimljivija - rukometaši Lovćena su u derbiju na Cetinju savladali Budvansku rivijeru sa 25:19 i prišli joj na dva boda.

Između njih je Partizan sa jednim manje, ili više, zavisi u odnosu na koga.

Utakmicu sa previše oštrih startova, u čemu su prednjačili pivoti Mirko Damjanović i Slaviša Lacmanović, u kojoj su sudije Miljan Vešović i Novica Mitrović morale da imaju strožiji kriterijum, obilježili su jedan od najmlađih i najstariji igrač.

Blažo Popović, koji se vratio rukometu nakon pet i po godina penzije, ušao je sredinom prvog poluvremena i povezao redove Lovćena.

Bek rođen 1978. je otvorio prostor momku rođenom 1999. godine, Milošu Krivokapiću, koji je savršeno kažnjavao sve rupe u odbrani Budvana i sa osam golova bio najefikasniji igrač meča.

Odličan je bio i golman Vuko Borilović, koji je zaustavio 12 šuteva i sedmerac, kao i desno krilo Draško Kaluđerović sa šest pogodaka.

U timu Brana Božovića su odskočili Slobodan Bulajić (sedam) i Radivoje Đođić (pet golova).

Lovćen - Budvanska rivijera 25:19 (13:11)

Cetinje - SC „Lovćen”. Gledalaca: 300. Sudije: Vešović i Mitrović (Podgorica). Sedmerci: Lovćen 2 (2), Budvanska rivijera 6 (4). Isključenja: Lovćen 14, Budvanska rivijera 14 minuta. Crveni karton: Damjanović (Lovćen) u 50. minutu (3X2).

Lovćen: Marković, Matović, Borilović (12 odbrana i sedmerac), Beloica, Krivokapić 8, M. Popović 3, V. Kaluđerović, Lakićević, Drašković, Perović 1, D. Kaluđerović 6 (2), Abramović, Latković 4, F. Popović 1, B. Popović, Damjanović 2.

Budvanska rivijera: Pešić (devet odbrana), Spalević, Bojbaša, Radoman, Jauković 2, Zeković, Bajčeta, Lacmanović 3, Lakić 2, Vuković, Bulajić 7 (4), Đođić 5, Suknović, Čampar.

Galerija

Bonus video: