Rutenka: Ne smijemo da dopustimo ovakvu grešku u revanšu

"Previše smo griješili u drugom poluvremenu, bili nervozni u završnici i to mora da nam bude velika lekcija", istakao je as Barselone
0 komentar(a)
Maksim Babičev i Vladan Lipovina, Foto: Savo Prelević
Maksim Babičev i Vladan Lipovina, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.06.2014. 22:48h

Sergej Rutenka je u "Morači" pokazao zašto ga svi već godinama računaju za jednog od najboljih igrača na svijetu.

As Barselone je dao osam golova, ali je nakon meča bio razočaran, jer je Bjelorusija izgubila.

"Dogodila nam se nedopustiva greška, ali je dobro što se to desilo sada, jer u revanšu do sigurno nećemo dozvoliti. Previše smo griješili u drugom poluvremenu, bili nervozni u završnici i to mora da nam bude velika lekcija".

"Moramo da pobijedimo u revanšu, vjerujem da smo kvalitetniji tim. Crna Gora je borbenošću pokazala da nije nimalo lak protivnik, posebno na svom terenu. Očekujem veliku podršku navijača u revanšu, ali ne možemo unaprijed da upišemo pobjedu. Moramo da budemo spremni i za neizvjesnu završnicu", naglasio je Rutenka.

Pivot Maksim Babičev smatra da je njegov tim bio dobar sve do finiša, ali da je sve pokvario u posljednjih pet minuta.

"Pogledaćemo snimak utakmice da vidimo zašto smo griješili. U Danskoj smo pobijedili zato što nismo napravili puno grešaka, a ovdje smo potpuno podbacili u posljednjih pet minuta".

"Očekujem pobjedu u Minsku. Mislim da smo bolji tim od Crne Gore, koja je ipak dokazala da je nezgodan rival, dobro pokriven na svim pozicijama, mada smo dozvolili da primimo previše lakih golova iz kontri", istakao je Babičev.

Bonus video: