DIF u finalu testira Ekonomiste

U finalu Luštica Bay studentske lige Crne Gore u rukometu igraće Fakultet za fizičko vaspitanje i Ekonomski fakultet
61 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2014. 18:21h

U finalu Luštica Bay studentske lige Crne Gore u rukometu igraće Fakultet za fizičko vaspitanje i Ekonomski fakultet, dok će se u borbi za treće mjesto sastati Elektrotehnički fakultet i Univerzitet Donja Gorica.

U posljednjim utakmicama u grupi A sastali su se Fakultet za sport i fizičko vaspitanje i Elektrotehnički fakultet. To je bio meč koji je odlučivao putnika u finale, s obzirom da su obje ekipe zabilježile pobjede protiv Građevinskog fakulteta. Predvođeni reprezentativcem Igorom Markovićem DIF-ovci su počeli fantastično i iz minuta u minut povećavali prednost. Do poluvremena su stigli so 11 golova prednosti (14:3) da bi u 4. minutu nastavka stigli i do maksimalnih 17:3. Tada su odlučili da odmore prvu postavu, što su momci sa Elektrotehničkog fakulteta na najbolji način iskoristili i serijom 10:0 stigli na samo -4. To je bio alarm za povratak prve postave na teren, koja je rutinski privela meč kraju.

U grupi B Ekonomski fakultet je pobjedama u prva dva kola (19:11 protiv Fakulteta političkih nauka i 20:14 protiv UDG-a) obezbijedili prvo mjesto i plasman u finale, a ekipama Fakulteta političkih nauka i UDG-a ostalo je da u međusobnom duelu u trećem kolu odluče koja će ekipa u borbu za bronzu. Meč su bolje otvorili studenti Političkih nauka, poveli sa 6:2, ali su momci sa UDG-a stisnuli gas i već do poluvremena stigli do prednosti - 8:7.

U nastavku potpuna dominacija ekipe iz Donje Gorice, što je rezultiralo ubjedljivom pobjedom.

Sala Gimnazije „Slobodan Škerović“. Gledalaca 100.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje – Elektrotehnički fakultet 19:15 (14:3)

Sudije: Ivan Drobnjak, Nemanja Rovčanin.

Isključenja: Fakultet za sport i fv 4, Elektrotehnički fakultet 1.

Golovi iz sedmeraca: Fakultet za sport i fv 1/1, Elektrotehnički fakultet 3/5.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje: Kustudić, Jovanović, Bjelić, Dujović 4, Omerčević, Kovačević, Đukanović 1, Perunović, Čukić 3, Kaluđerović 2, Knežević, Adžić 3, Marković 5, Rakočević, Abramović 1.

Elektrotehnički fakultet: Bošković, Radičević, Vujović, Pavićević 1, Ivanović 1, Ružić, Kovačević 3, Orović 8, Zindović, Perović 2, Radović.

Fakultet političkih nauka – UDG 12:23 (7:8)

Sudije: Ivan Drobnjak, Nemanja Rovčanin.

Isključenja: Fakultet političkih nauka 1, UDG 2.

Golovi iz sedmeraca: Fakultet političkih nuka 2/4, UDG 2/2.

Fakultet političkih nauka: Stankov, Keković 4, Dedić 2, Martinović 4, Čengić, Bracanović, Dedović 2.

UDG: Bošković, Ćetković 2, Marinović 6, Marjanović 3, Blečić, Radetić 4, Đuričković 2, Vujović 2, Braunović 4, Terzić, Hadžimusović, Bogavac, Peranović.

Bonus video: