Lovćen večeras protiv Tatran Prešova

Rukometaši Lovćena igraće večeras na Cetinju protiv Tatran Prešova utakmicu 14. kola regionalne SEHA Gasprom Južni tok lige
0 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.02.2014. 13:15h

Sa dva igrača više (Bogdanom Nikolićem i Lukašom Ačrukom) nego u duelu sa Meškovom u Brestu, kojem su pružili više nego dostojan otpor, rukometaši Lovćena dočekuju obračun sa drugim timom u SEHA ligi koji nije iz bivše SFRJ - slovačkim Tatranom.

Meč na Cetinju igra se u 18 časova, a „crveni” će pokušati da iznenade favorita.

"Tatran u slovačkom prvenstvu ima sve 22 pobjede, dok je u Regionalnoj ligi doživio svega dva poraza. I pored svih problema, pružićemo maksimum i tražićemo iznenađenje", istakao je trener Cetinjana Zoran Abramović.

Nikolić vjeruje u senzaciju.

"Tatran je kvalitetniji od nas. Jedan je od glavnih kandidata za titulu, ali očekujem da velikim trudom dođemo do povoljnog rezultata", naglasio je srednji bek iz Nikšića.

A u Lovćenu bi uskoro mogao da se razveže Gordijev čvor - iz prijestonice su najavili da će u narednih nekoliko dana objaviti ime novog predsjednika i Upravnog odbora.

Popović: Osjetiće se odsustvo Markovića, naročito u 3-2-1 zoni

U odsustvu povrijeđenog kapitena Igora Markovića, na lijevom krilu će igrati Milan Popović, koji poručuje da se nevolje u klubu zaboravljaju pred ovakav meč.

"Dobro znamo Tatran. Najveća opasnost prijeti od desnog beka i lijevog krila. Izostanak Markovića će se osjetiti, pogotovo u odbrani 3-2-1, ali se nadam da će na toj poziciji Čizmović ili Nikolić odraditi posao, kako bismo mogli nešto više da uradimo lakim golovima iz kontri", kaže Popović.

Bonus video: