Crnogorski kadeti pobijedili Libiju, a izgubili od Tunisa

To je prvi trijumf crnogorskih kadeta, nakon jučerašnjeg startnog poraza od Francuske. Izabranici trenera Milana Radovića u duelu sa Libijom osvojili su maksimalnih pet bodova
1 komentar(a)
Muška kadetska rukometna reprezentacija, Foto: 11mensmhc.com
Muška kadetska rukometna reprezentacija, Foto: 11mensmhc.com
Ažurirano: 11.02.2014. 18:56h

Dva duela sa afričkim selekcijama na 11. Mediteranskom prvenstvu u rukometu bila su potpuno različita - kadeti Crne Gore su u jutarnjem terminu osvojili svih pet bodova protiv Libije, a u popodnevnom nijedan u duelu sa Tunisom.

Puleni Milana Radovića su protiv Libijaca slavili sa 20:14, a kako su dobili sve tri trećine (7:4, 6:5, 7:5), pripalo im je maksimalnih pet bodova (dva za pobjedu, po jedan za svaku dionicu).

Filip Stanojević je bio najefikasniji sa pet golova, po četiri su dodali Mile Ćuzović i Stefan Jauković, Luka Radović je postigao tri, Nikola Beloica dva, a Luka Vujović i Božidar Simić po jedan.

U duelu sa jednom od dvije najdominantnije afričke rukometne nacije (uz Egipat), „crveni” nisu imali šansi - Tunis je slavio sa 20:11 (5:2, 8:4, 7:5).

Vujović i Stanojević su po tri puta tresli mrežu rivala, dva gola je upisao Jauković, a po jedan Miloš Ojdanić, Beloica i Ćuzović.

Crna Gora će u četvrtom kolu, sjutra u 17.30 sati, igrati protiv Egipta.

Bonus video: