I Petar Vujanović napustio Lovćen

Petar Vujanović je podnio ostavku i napustio Lovćen, poslije punih 27 godina u cetinjskom klubu, od čega 22 kao igrač, te posljednjih pet na funkciji sekretara kluba.
149 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.12.2013. 18:54h

Nakon predsjednika (Dragana Ražnatovića), sportskog direktora (Željka Petričevića, Lovćen je ostao i bez generalnog sekretara, koji je nakon odlaska Ražnatovića (1. novembra) obavljao funkciju v.d. predsjednika – Petar Vujanović je podnio ostavku i napustio Lovćen, poslije punih 27 godina u cetinjskom klubu, od čega 22 kao igrač, te posljednjih pet na funkciji sekretara kluba.

Vujanović je nedavno počeo da radi u cetinjskoj Upravi za sport.

"S obzirom da sam imao dogovor da do kraja prvog dijela sezone pomognem klubu i obavljam funkciju v.d. predsjednika, nastojao sam, kao i do sada, da uradim sve što mogu za klub kojem sam mnogo dao i gdje sam doživio dosta lijepih trenutaka. Ali, zbog privatnih obaveza bio sam prinuđen da ga napustim. Tu odluku nije bilo jednostavno donijeti s obzirom da je Lovćen dio mene".

"Međutim, nadam se da će se klub ubrzo konsolidovati i da će ponovo biti pravi reprezent crnogorskog rukometa. Zahvalio bih se svim saradnicima u proteklih nekoliko godina, jer smo stvorili takav ambijent u klubu da smo funkcionisali kao porodica, dok bih igračima i stručnom štabu poželio puno uspjeha u daljem radu", saopštio je Vujanović, koji je sa Lovćenom ostvario sve najveće uspjehe u klupskoj istoriji, uključujući dvije titule i dva Kupa u SR Jugoslaviji, četvrtfinale Lige šampiona, te prvu titulu u nezavisnoj Crnoj Gori.

Odlaskom Vujanovića, Lovćen je, praktično, ostao bez uprave, a nova bi trebala da bude formirana početkom iduće godine.

Bonus video: