Ziko Petričević podnio neopozivu ostavku

"Ne bih komentarisao razloge koji su me naveli na ovakvu odluku, to ću prepustiti ljudima koji će se prepoznati u mojoj odluci", rekao je Petričević
487 pregleda 1 komentar(a)
Željko Petričević, Foto: Savo Prelević
Željko Petričević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.11.2013. 21:02h

Nakon trenera (Kasima Kamenice), predsjednika (Dragana Ražnatovića), Lovćen je u ovoj sezoni ostao i bez sportskog direktora.

Pomalo iznenađujuće, Željko-Ziko Petričević je nakon utakmica sa Partizanom, prilično emotivno, saopštio da podnosi neopozivu ostavku, nakon 10 godina koliko je proveo u cetinjskom klubu.

"Cijeli život sam posvetio rukometu i nijednog trenutka nijesam žalio. Rukomet mi je pružio sve, što pokazuju i rezultati koji su iza mene. Ali, došao je momenat, radi svog ličnog ubjeđenja, donesem odluku o nepozivoj ostavci na mjesto sportskog direktora Lovćena. Ne bih komentarisao razloge koji su me naveli na ovakvu odluku, to ću prepustiti ljudima koji će se prepoznati u mojoj odluci".

"Ovim putem se zahvaljujem svim mojim saradnicima, od parketa, posebno igračima pa do ljudi iz kancelarije kluba. Istakao bih Peđu Vujanovića i Mariju Bukvić, koji će ostati moji prijatelji i čije ću rezultate ubuduće pratiti i radovati se njihovim uspjesima", rekao je Petričević, koji nije bio spreman da večeras dodatno objašnjava tu odluku, već je to ostavio, kako kaže, za naredne dane za one koje to bude interesovalo.

Kako je “Vijestima” kazao v.d. predsjednika kluba Petar Vujanović, odluka o novom sportskom direktoru neće biti donesena prije 21. decembra, nakon čega će nova uprava to uraditi.

Bonus video: