Lovćen večeras protiv Borca za drugu pobjedu

Meč 10. kola u dvorani SC „Lovćen” počinje u atipičnom terminu, 20.10 časova, zbog TV prenosa
82 pregleda 0 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.11.2013. 11:30h

Nakon mnogo previranja u klubu, ciklus je završen povratkom Zorana Abramovića na klupu. Novi-stari trener Lovćena će po ko zna koji put debitovati u toj ulozi protiv jedine ekipe koju su Cetinjani savladali ove sezone u SEHA Gasprom Južni tok ligi, banjalučkog Borca.

Meč 10. kola u dvorani SC „Lovćen” počinje u atipičnom terminu, 20.10 časova, zbog TV prenosa.

"U goste nam dolazi jedina ekipa koju je Lovćen do sada savladao, ali to je mnogo drugačiji tim u odnosu na prvi meč. Banjalučani su jači za nekoliko dobrih igrača, koji su podigli kvalitet. Mislim da možemo ponovo da ih savladamo i da ih, samim tim, i preskočimo na tabeli. Očekuje nas težak meč, u kojem može jedna lopta da odluči, jer su ekipe podjednakog kvaliteta. Od prvog minuta moramo da odigramo čvrsto u odbrani, jer je to ključ uspjeha u današnjem duelu", kazao je Abramović na konferenciji za medije.

Lijevo krilo Cetinjana, Milan Popović, svjestan je da ovo nije onaj Borac sa početka sezone, ali vjeruje u trijumf.

"Dobro smo počeli domaće prvenstvo, a sada nas očekuje meč protiv Borca, čija ekipa je mnogo bolja u odnosu na prvi susret. Mislim da imamo kvalitet da ih ponovo pobijedimo i da nastavimo dobre partije. Bićemo kompletni i sigurno je da nam neće nedostajati motiva", istakao je Popović.

Pivot Stefan Čizmović naglašava da su timovi sličnih kvaliteta, ali da su Cetinjani pokazali da znaju da igraju i sa jačima od sebe, kao prije sedam dana sa Zagrebom.

"Pokazali smo da možemo da igramo i sa najboljima iz ove lige. Motivisani smo i smatram da bi sve osim naše pobjede bilo iznenađenje", poručio je 20-godišnji Nikšićanin.

I Peruničić uzeo ispisnicu

Poslije Alena Kulenovića, Lovćen je ostao bez još jednog igrača, jer je Đorđo Peruničić zatražio ispisnicu.

Kako je objašnjeno iz kluba, 20-godišnji lijevi bek zbog jake konkurencije nije imao veliku minutažu, zbog čega je izrazio želju da napusti Lovćen, a uprava mu je izašla u susret.

Bonus video: