U Lovćenu ljuti: Oteli su nam pobjedu protiv Neksea

„Neko je želio da se utakmica ne završi pobjedom Lovćena. Morao sam to da kažem, jer smo ljudska bića”, rekao je sportski direktor Željko Petričević, koji je vodio ekipu
51 pregleda 1 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.10.2013. 09:48h

Kakva šteta! Tim koji ne prima plate, u kojem zbog povreda nije bilo Lukaša Ačruka i Alena Kulenovića, na čijoj klupi je sportski direktor Željko Petričević pokrio funkciju trenera nakon otkaza Kasimu Kamenici, bio je na pragu velike pobjede u Osijeku, ali je Nekse u posljednnjim trenucima oteo bod Lovćenu (26:26).

Cetinjani su vodili od starta, u drugom poluvremenu tri puta imali i plus sedam (18:11, 21:14, 22:15), a u 58. minutu su poveli 26:22.

Činilo se da je sve gotovo, ali je tim iz Našica smogao snage da izjednači. U Lovćenu smatraju da nije sve bilo čisto...

„U 50. minutu smo ostali bez Bogdana Nikolića zbog povrede nosa, pa nam je ponestalo svježine na bekovskim pozicijama”.

„Bilo je, međutim, puno čudnih isključenja u posljednjih 10 minuta, neko je želio da se utakmica ne završi pobjedom Lovćena”.

„Iako je zabranjeno da se komentariše suđenje, morao sam to da kažem, jer smo ljudska bića koja boli nepravda”.

„Sudije su isključile Igora Markovića 10 sekundi prije kraja jer je Nekse morao da ima posljednji napad”, u dahu je govorio razočarani Petričević.

Nekse - Lovćen 26:26 (9:15)

Osijek - Dvorana „Gradski vrt”. Gledalaca: 600. Sudije: Načevski i Nikolov (Makedonija). Sedmerci: Nekse 3 (2), Lovćen 3 (2). Isključenja: Nekse 14, Lovćen 12 minuta. Crveni kartoni: Tomas (Nekse) i Marković (Lovćen).

Nekse: P. Lelić (sedam odbrana), Pivac (dvije odbrane), Janković, Bureš, Eter, F. Lelić 3, Vešligaj, Tomas, Jurjević 5, Sokolić, Vujić 9 (2), Božić-Pavletić, Sakić, Vegar 1, Tomić 4, Ivić 4.

Lovćen: Abramović (osam odbrana i sedmerac), Borilović, Vukićević 3, Popović 4, I. Radović, Marković 5 (2), Peruničić, Drašković 4, M. Radović 3, Kaluđerović, Ojdanić, Nikolić 3, Čizmović 4, Stanojević, Lasica.

Bonus video: