Lovćen se revanširao Bosni

Najefikasniji je, po običaju, bio kapiten Igor Marković sa osam golova, dok su Marko Drašković i Stefan Čizmović dodali po sedam
60 pregleda 0 komentar(a)
Marko Drašković, Foto: Vesko Belojević
Marko Drašković, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 01.09.2013. 02:58h

Generalna provjera pred početak sezone i meč sa Borcem u Banjaluci je bila uspješna - rukometaši Lovćena su u Sarajevu savladali Bosnu sa 38:33 (18:16) i tako se na istovjetan način revanširali domaćinu za poraz dan ranije (37:32).

Cetinjani su u jučerašnjem matineu igrali mnogo ozbiljnije i borbenije nego 10-ak sati ranije, jer ih je trener Kasim Kamenica iskritikovao nakon beskrvnog izdanja u prvom meču.

I rezultat je odmah stigao - Lovćen je poveo 2:0, a Bosna nije mogla čak ni da izjednači. Najefikasniji je, po običaju, bio kapiten Igor Marković sa osam golova, dok su Marko Drašković i Stefan Čizmović dodali po sedam.

Cetinjani su pripremne mečeve, dakle, završili sa pet pobjeda (dvije nad Goraždem, po jedna nad Bosnom, Napretkom i Željezničarem), dva poraza (od Bosne i Jastrepca) i remijem sa Planinkom.

Prvu zvaničnu utakmicu Lovćen će igrati u Banjaluci, ali je ostalo da se odredi termin. Meč SEHA lige je zakazan za 7. septembar, ali je uprava crnogorskog šampiona tražila da bude odigran dan ranije.

Bonus video: