Nakon 11 godina još jedan Nikočević u Lovćenu, stiže Božidar

Ako zadovolji ukuse novog trenera Kasima Kamenice, Božidar Nikočević će naredne sezone igrati u redovima crnogorskog šampiona
94 pregleda 0 komentar(a)
Božidar Nikočević, Foto: Luka Zeković
Božidar Nikočević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.08.2013. 23:28h

Nakon 11 godina u Lovćenu bi ponovo mogao da zaigra jedan Nikočević – stopama Steva-Šiška Nikočevića, nekadašnjeg pivota cetinjskog kluba (igrao od 1998. do 2002. godine, i osvojio dvije titule, i Kup u bivšoj Jugoslaviji, te igrao u četvrtfinalu Lige šampiona), mogao bi da krene i njegov sin, 20-godišnji Božidar, koji će se danas priključiti pripremama Lovćena.

Ako zadovolji ukuse novog trenera Kasima Kamenice, Božidar Nikočević će naredne sezone igrati u redovima crnogorskog šampiona.

Nikočević igra na poziciji srednjeg beka, a ponikao je u Sedmercu, dok je prošle sezone, nakon fuzije njegovog kluba sa starijom barskim klubom, bio ponajbolji pojedinac Mornara 7. Bio je član pionirske, kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore.

Inače, prvi pik Kasima Kamenice za poziciju desnog beka za narednu sezonu je 26-godišnji Emir Rahimić (visok 194 cm), od 2006. godine član Konjuha iz Živinica (Bosna i Hercegovina).

Jučerašnji pokušaji Kamenice da stupi u kontakt sa Rahimićem nijesu bili uspješni, jer je Rahimiću telefon bio isključen.

Iz Lovćena ni juče nijesu uspjeli da stupe u kontakt ni sa reprezentativnim pivotom Nemanjom Grbovićem, kako bi se vidjelo da li postoji mogućnost da nastavi karijeru na Cetinju.

Nezvanično, Grbović je trenutno u Beogradu, gdje trenira sa Crvenom zvezdom...

Najzad, kao je i najavio, predsjednik Lovćena Dragan Ražnatović na posljednjem sastanku (u ponedjeljak), igračima je juče uplaćena jedna od pet zaostalih plata iz prošle sezone.

Bonus video: