Beranci nijesu došli, Mornar i službena lica uzalud čekali

Na zakazan meč u Baru protiv Mornara 7, u posljednjem kolu Mini lige za opstanak, nijesu se pojavili ni rukometaši Berana
1 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2013. 17:45h

Nedolazak Sutjeske na Cetinje, nije bio kraj današnjoj lakrdiji u rukometnom sportu – na zakazan meč u Baru protiv Mornara 7, u posljednjem kolu Mini lige za opstanak, nijesu se pojavili ni rukometaši Berana.

Za razliku od Sutjeske, koja je najavila svoj nedolazak, Beranci se nikome nijesu javili (nijesu se javljali ni nakon meča), pa su se u zakazano vrijeme u “Topolici” pojavili igrači domaćeg tima, te službena lica, internacionalci sa Cetinja Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević i međunarodni kontrolor Nebojša Vujisić.

Nakon propisanog vremena čekanja, sudije su označile kraj utakmice, koju je Mornar 7 dobio službenim rezultatom 10:0 i osigurao opstanak.

Beranci, koji, očigledno, nijesu ni bili zainteresovani da se bore za opstanak, ili nijesu vjerovali da mogu da ga izbore, za šta im je trebala pobjeda u Baru, napuštaju elitu po dva osnova – po broju bodova i zbog treće utakmice koju gube službenim rezultatom.

Osim toga, direktor liga ih je kaznio i novčanom kaznom od 1.000 eura...

Bonus video: