Stevan Vujović naredna dva mjeseca u Kataru

Marku Simoviću i Zoranu Roganoviću, koji igraju za Al Ahli i Al Kijad pridružiće se još jedan reprezentativac, Stevan Vujović, srednji bek Lovćena.
123 pregleda 0 komentar(a)
Stevan Vujović, Foto: Zoran Đurić
Stevan Vujović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.03.2013. 22:27h

Crnogorska rukometna kolonija u Kataru biće brojnija za još jednog člana – Marku Simoviću i Zoranu Roganoviću, koji igraju za Al Ahli i Al Kijad, pridružiće se još jedan reprezentativac, Stevan Vujović, srednji bek Lovćena.

On će, uz saglasnost cetinjskog kluba, preostala dva mjeseca odigrati u katarskoj Armiji.

Vujović je večeras treba da putuje za Skoplje, gdje Lovćen sjutra igra meč posljednjeg 18. kola SEHA lige, ali je odustao od puta, jer će sjutra ili najkasnije u subotu na put za Dohu…

“Sve se dogodilo neočekivano, imao sam propušten poziv jednog menadžera, kojeg i nijesam poznavao do sada, još dok se igrala utakmica u Budvi. Kasnije mi je na mejl poslao ugovor na potpis. Ta ponuda se nije mogla odbiti, nijesam se nadao. O tome sam obavijestio klub, i uz njihovu saglasnost odustao od puta za Skoplje”, kaže za “Vijesti” Vujović.

Prema riječima Vujovića, Armija je vrlo ozbiljan klub za katarske prilike.

“Znam da je to najbogatiji klub koji nema ograničen budžet. Jedini tamo mogu da dovedi Mesija ako hoće. Sad se igra Kup princa i pretenduju da budu među boljima”, ističe Vujović.

Na pitanje da li na kraju sezone planira da se vrati u Lovćen, i ostane na Cetinju i iduće sezone, ili da traži novi klub, Stevan je odgovorio:

“Ne znam još. Imam za sljedeću sezonu neke ponude iz Francuske i Španije, ali to je već druga priča. Vjerovatno bih išao na dvije-tri godine u neki stabilan klub”, zaključio je Vujović, koji je ponikao u cetinjskom Cepelinu, a prije Lovćena je igrao za Vardar u dva navrata, zatim Crvenu zvezdu i špansku Antekjeru.

Bonus video: