Rukometnim sudijama i kontrolorima po dva meča pauze

Pešterac i Jovanović će pauzirati jer su za utakmicu 9. kola Prve ženske lige Nikšić – Luna dobili nezadovoljavajuću ocjenu (46)
53 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2013. 21:34h

Sudijski par Dejan Pešterac (Podgorica) i Slavko Jovanović (Mojkovac) u drugom dijelu prvenstva pauziraće dva kola, kao i kontrolori Slavko Šćepanović (Podgorica) i Nazim Demirović (Bar), odlučio je komesar za suđenje Nebojša Vujisić, na osnovu ocjena Komisije za praćenje kontrola i suđenja, a nakon izvršenih video analiza utakmica koje su pregledane selektivnim izborom.

Pešterac i Jovanović će pauzirati jer su za utakmicu 9. kola Prve ženske lige Nikšić – Luna dobili nezadovoljavajuću ocjenu (46).

Kontrolor Slavko Šćepanović je kažnjen jer mu je sa 70 (Veoma dobro) na 56 (Zadovoljavajuće) smanjena ocjena kontrole za cetinjski sudijski par Filip i Predrag Martinović, na utakmici 9. kola Prve ženske lige Budućnost II – Berane.

Nazimu Demirović je kažnjen sa dva meča zbog toga što mu je komisija smanjila ocjenu sa 62 poena (Dobro) na 56 (Prosječno) za sudije Mladena Beharevića i Igora Čavora (Cetinje) za utakmicu 5. kola Prve muške lige Ulcinj – Mojkovac.

Vujisić je pohvalio kontrolora iz Bijelog Polja Nikolu Rakonjca zbog “realne ocjene” (68, Prosječno) koju je dao sudijama Iliji Bailoviću i Aldinu Mlatišumi za utakmicu 6. kola Prve muške lige Berane – Mornar.

Bonus video: