ŽRK Budućnost i Crnogorski Telekom potpisali novi sponzorski ugovor

Ženski rukometni klub Budućnost i Crnogorski telekom potpisali su danas novi sponzorski ugovor za 2013. godinu, kojim se nastavlja 11-godišnje sponzorstvo, u većim ili manjim iznosima
129 pregleda 1 komentar(a)
Budućnost-Viborg, Foto: Vesko Belojević
Budućnost-Viborg, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 19.12.2012. 10:27h

Dugogodišnja saradnja se nastavlja – Ženski rukometni klub Budućnost i Crnogorski telekom potpisali su danas novi sponzorski ugovor za 2013. godinu, kojim se nastavlja 11-godišnje sponzorstvo, u većim ili manjim iznosima, kompanije koja sada posluje u okviru Dojče Telekoma.

Ugovor su potpisali predsjednik Upravnog odbora ŽRK Budućnost Predrag Bošković i Rudiger Šulc, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma.

“Imam veliko zadovoljstvo da nakon 11 godina opet nastavljamo saradnju sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija, definitivno jednom od najuspješnijih koja promoviše sport i podržava sport u Crnoj Gori, a mi smo srećni da su dio našeg sponzorskog tima, i da u ŽRK Budućnost prepoznaju svog partnera koji će njihovo cijenjeno ime da pronosi, ne samo u Crnoj Gori već i kroz čitavu Evropu".

"Kao što znate, ova priča traje već 11 godina, nije nikada ni prekidana, imamo sreću što ovaj ugovor možemo potpisati nakon jednog velikog uspjeha crnogorskog ženskog uspjeha. Iskreno, da nije bilo značajne podrške prvo Crnogorskog telekoma, pa Moneta, na kraju i Dojče Telekoma da, vjerovatno, ni ovih uspjeha crnogorskog ženskog i muškog rukometa ne bi bilo na ovom nivou. Zbog toga se nadam da će ova saradnja da se nastavi i ubuduće. Koristim ovu priliku da se još jednom zahvalim Crnogorskom Telekomu i njihovom prvom čovjeku, gospodinu Šulcu što su u nama prepoznali svog partnera”, rekao je Bošković.

Izvršni direktor je u ime kompanije, svih zaposlenih, i svoje lično, kazao da su u Crnogorskom Telekomu “više smo nego počastvovani što nastavljaju ovu saradnju, koja traje već duže vrijeme”.

“Sebe volimo da nazivamo igračem broj jedan na svom polju, i veoma smo ponosni što možemo da podržimo najbolji rukometni ženski klub u Evropi, posebno naše zlatne dame. Za nas su sport, muzika i projekti koji se tiče korporativne odgovornosti, polje u u kojem se mi krećemo u smislu sponzorstva. Sa svoje strane se uvijek trudimo da uradimo što je moguće više, naravno uz ogradu da svaka kompanija mora da štedi, ali se uvijek trudimo da uradimo što je više moguće, a posebno kada je u pitanju saradnja sa Budućnošću".

"Moram da kažem da je Budućnost za nas inspiracija, jer vidimo da uz strast, puno rada i pravu taktiku, i puno energije, može da se postigne bilo šta. Zamolio bih vas da i dalje nastavite sa ovakvim uspjesima, i svi mi u Crnogorskom Telekomu veoma smo radoznali da vidimo šta će se desiti u februaru. Hvala vam što svoj uspjeh dijelite sa nama i našim korisnicima”, rekao je Šulc.

Na pitanje da li se Crnogorski Telekom vraća da bude generalni sponzor ŽRK Budućnost, aktuelnog prvaka Evrope, Bošković je odgovorio da “nažalost Crnogorski Telekom nije u posljednje vrijeme sponzor broj jedan”.

“Ako se gleda po iznosu, on je jedan od tri glavna sponzora kluba”, dodao je Bošković.

Nije saopšteno koliko iznosi sponzorski ugovor.

“Ovo je treća konferencija za novinare na kojoj potpisujem sponzorski ugovor. Na prethodne dvije nisam pominjao bilo kakav iznos. Dobra je navika da takve informacije zadržavamo između nas. Jedno je jasno, taj iznos nikada nije dovoljan “, dodao je Šulc.

Bonus video: