Viborg smijenio Albertsena

Viborg je danas smijenio trenera Martina Albertsena, a u zvaničnom saopštenju je objavljeno da će biti raspoređen na novo mjesto u klubu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.11.2012. 20:07h

Šest poraza u isto toliko mečeva, od čega dva od Budućnosti, nijesu mogli proći bez posljedica – Viborg je danas smijenio trenera Martina Albertsena, a u zvaničnom saopštenju je objavljeno da će biti raspoređen na novo mjesto u klubu.

“Namjera nam je da budemo u vrhu evropskog ženskog klupskog rukometa. To očekujemo od nas samih, i to su očekivanja naših sponzora i navijača. Moramo, međutim, da budemo svjesni da dok smo sa jedne strane u vrhu danskog rukometa, sa druge strane treba još nešto da bismo napredovali na evropskoj sceni. Mislimo da nam trebaju nova inspiracija, nove ideje, i htjeli smo da taj proces odmah započnemo, u pauzi sezone”, rekla je sportski direktor Viborga Suzan Munk Vilbek.

"Želimo da zahvalimo Martinu na velikom naporu koji je uložio sa entuzijazmom u proteklih godinu i po dana koliko je bio naš trener”, dodala je Vilbek.

Sportski direktor Viborga je najavio da bi u naredne dvije nedjelje mogao biti poznat novi trener slavnog danskog kluba, bivšeg trostrukog prvaka Evrope.

“Novi trener će imati obavezu da nas održi u vrhu danske lige i obezbijedi učešće u Evropi naredne sezone”, zaključila je Vilbek.

Do imenovanja novog trenera, ekipu će voditi pomoćni trener Mads Meler.

Bonus video: