Lovćen pobijedio Vardar

Lovćen je dosadašnjem takmičenju ostvario četiri pobjede, dva neriješena rezultata i tri poraza
2 komentar(a)
Ivan Perišić, Foto: Savo Pelević
Ivan Perišić, Foto: Savo Pelević
Ažurirano: 17.11.2012. 20:10h

Nakon Neksea i Tatrana, na Cetinju je pao i Vardar (23:21), prošlodišnji prvak SEHA lige, koga vodi crnogorski stručnjak Veselin Vujović - prvenstveno zahvaljujući odličnoj i čvrstoj odbrani, Cetinjani su upisali četvrtu pobjedu u regionalnom takmičenju, u kojem imaju i dva remija i tri poraza.

Lovćen je odlično počeo prvo poluvrijeme, zahvaljujući granitnoj odbrani tokom čitavog prvog dijela imao prednost. Kao po nekom nepisanom scenariju, Cetinjani su “pali” na početku drugog poluvremena, što su gosti iskoristili i prvi put došli do vođstva u 38. minutu (16:18).

Međutim, Cetinjani nijesu dozvolili da im se ponovi kiks kao protiv Meškova. Uspjeli su da se vrate u igru, i serijom od 4:0 došli su do prednosti od dva gola, koja je značila novi trijumf u regionalnoj ligi.

"Uspjeli smo da meč dovedemo na mali broj golova. Igrali smo izuzetno dobro odbranu tokom svih 60 minuta. Posebno mi je drago što smo uspjeli da ispravimo greške iz prethodnih mečeva i da se vratimo nakon pada, koji su gosti iskoristili u drugom dijelu", kazao je trener Lovćena Zoran Abramović.

Lovćen u narednom kolu, 27. novembra, dočekuje Izviđač iz Ljubuškog.

Lovćen - Vardar 23:21 (14:12)

Cetinje - SC “Lovćen”. Gledalaca: oko 700. Sudije: Mrvica i Jurinović (Hrvatska). Sedmerci: Lovćen 4 (3), Vardar 5 (2). Isključenja: Lovćen 8, Vardar 8 minuta. Crveni karton: Mirko Radović (Lovćen).

Lovćen: Daskaloski (17 odbrana i tri sedmerca), Abramović, Lipovina, Jovetić 2, Popović 1, M. Radović 2, I. Radović, Marković 3 (1), Vujović 4 (2), Pejović 1, Drašković, Perišić 5, Nikolić, Lasica 3, Grbović 2.

Vardar: Martinović (četiri odbrane), Milić (tri odbrane), Čanevski, Lazović, Ojlevski 1, Markovski 2, Stoilov, Nedanovski, Pribak 4, Kukovski, Petrić 2, Jovčevski 3, Marković 4 (1), Karačić 5 (1), Rajković, Abutović.

Bonus video: