Rukometaši Sutjeske igraju oba meča u Belgiji

Nakon Mojkovca i Lovćena u muškoj, te Bisera u ženskoj konkurenciji, i rukometaši Sutjeske će svoje obaveze na evropskoj sceni odraditi u gostima
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.11.2012. 13:38h

Čisto da se ne odskoči od “tradicije” – nakon Mojkovca i Lovćena u muškoj, te Bisera u ženskoj konkurenciji, i rukometaši Sutjeske će svoje obaveze na evropskoj sceni odraditi u gostima.

Nikšićani su debelo kasnili kod Evropske rukometne federacije sa prijavljivanjem utakmice kod kuće sa belgijskom Inicijom, uporozavali su iz na to i iz Rukometnog saveza Crne Gore, Belgijanci dugo i nijesu mogli da stupe u kontakt sa ljudima iz Sutjeske (preko kolege belgijskog novinara su se obratili i “Vijestima” za kontakt telefon), ali su juče i te dileme otklonjene.

Sutjeska, koja treba da u potpunosti izmiri obaveze prema RSCG i dobije zeleno svjetlo za učešće u domaćem prvenstvu, oba meča protiv Inicije će igrati u Haseltu, 24. i 25. novembra…

Podsjećanja radi, Lovćen protiv danskog Kif Koldinga, Mojkovac sa islandskim Haukarom i Biseri protiv rumunske Braile, sve u Kupu EHF, oba meča su odigrali na strani.

Da nema rukometašica Budućnosti, u Crnoj Gori se, praktično, ne bi ni gledali evropski klupski mečevi.

Istina, Budućnost ima budžet koji svi ostali crnogorski klubovi mogu samo da sanjaju…

Bonus video: