Mara tugovala u posljednjem meču u karijeri, titula izmakla za gol!

Dvostruki uzastopni vladar Evrope je završio sezonu sa gol-razlikom plus 292, a Ferencvaroš sa plus 291. Tragičarka Hafra Noemi, koja je devet sekundi prije kraja promašila šut za pehar
88 pregleda 0 komentar(a)
Marija Jovanović, Foto: Printscreen
Marija Jovanović, Foto: Printscreen
Ažurirano: 24.05.2018. 11:14h

Nekoliko sati prije nego što je Mijuško Bojović sa saigračima slavio pehar u Kupu Mađarske na „Grupama areni“ u Budimpešti, u dva kilometra udaljenoj „Đula Elek areni“ je tugovala Marija Jovanović.

Nekadašnja kapitenka rukometne reprezentacije Crne Gore je odigrala posljednji meč u karijeri i za gol ostala bez titule šampiona Mađarske!

Njen Ferencvaroš je savladao Vac sa 42:24, ali nije osvojio pehar, jer je Đer porazio Bekeščabu sa 39:14 i treći put zaredom postao prvak zahvaljujući boljoj gol-razlici.

Dvostruki uzastopni vladar Evrope je završio sezonu sa gol-razlikom plus 292, a Ferencvaroš sa plus 291. Da stvar po Maru Jovanović i drugarice bude gora, u posljednjem minutu su imale željenih 19 razlike, ali su prvo primile gol iz sedmerca 35 sekundi prije kraja, a onda je Noemi Hafra na devet sekundi do posljednje sirene šutirala pored gola.

Da je pogodila, Ferencvaroš bi ponovio uspjeh iz 2015. godine i uzeo titulu zbog više postignutih golova...

Bonus video: