Lovćen na ispitu sa Nekseom

"Naše igre u prethodnim kolima daju nam za pravo da se nadamo pobjedi. Biće težak meč, u kojem mislim da mogu da odluče golman”, kaže je Goran Vujović, trener cetinjskih golmana.
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2012. 09:50h

U 22. kolu SEHA lige, rukometaši Lovćena dočekaće na svom terenu hrvatskog vicešampiona, Nekse iz Našica, koga sa klupe vodi Kasim Kamenica, bivši selektor Crne Gore.

Iako utakmica nema nikakav rezultatski značaj, Cetinjanima su dovoljni motivi to što žele da nastave dobru seriju i da svojoj publici omoguće još jednu pravu rukometnu predstavu.

“Na papiru su favoriti, međutim moraće tu ulogu da opravdaju i na terenu. Naše igre u prethodnim kolima daju nam za pravo da se nadamo pobjedi. Biće težak meč, u kojem mislim da mogu da odluče golmani. Nekse je kompletna ekipa, ima dobra krila, bekove, uopšte dobar kolektiv. Mi ćemo, s druge strane, igrati svoju igru, tako da vjerujem da možemo do pobjede”, kazao je Goran Vujović, bivši golman Lovćena, a sada trener cetinjskih golmana.

Šansu da pokaže da utakmicu stvarno mogu da riješi golmani, imaće priliku da pokaže i mladi čuvar mreže Lovćena Vladan Abramović.

“U dobroj smo rezultatskoj seriji. Na Cetinju nas niko nije lako dobio, pa sigurno da neće ni oni. Nadam se da će publika prepoznati naš rad i dobre igre i konačno doći u što većem broju da nas podrži”, kazao je Abramović.

Utakmica u SC „Lovćen” počinje u 18 časova.

Bonus video: