Šešum u bolnici gleda finale

"Povreda nije tako ozbiljna kako se činilo u prvi mah. Prednja komora oka mu je napunjena krvlju i to je za njega prilično bolno, ali neće imati posljedic", rekao je Vuković.
101 pregleda 0 komentar(a)
Žarko Šešum, Foto: Reuters
Žarko Šešum, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.01.2012. 12:24h

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je danas da je povrijeđeni igrač Žarko Šešum dobro, da neće biti posljedica za njegovo oko, ali da će, ipak, ostati još dva-tri dana u bolnici.

Šešum neće biti uz saigrače sjutra u Areni u meču za titulu šampiona Evrope, ali kako je Vuković rekao oni će učiniti sve da mu poslije meča donesu zlatnu medalju.

On je napomenuo da će cijela reprezentacija odmah poslije današnje konferencije za medije otići u posjetu Šešumu.

"Najviše od svega želimo da Šešumu bude dobro. Kako smo saznali, povreda nije tako ozbiljna kako se činilo u prvi mah. Prednja komora oka mu je napunjena krvlju i to je za njega prilično bolno, ali neće imati posljedice. On će zbog toga ostati u bolnici još dva-tri dana", rekao je Vuković.

Šešum je pogođen u oko na poluvremenu polufinalne utakmice sa Hrvatskom. Jedan navijač reprezentacije Srbije plastičnom flašom gađao je selektora Hrvatske Slavka Golužu, ali je pogodio srpskog igrača.

Bonus video: