Lovćen na iskušenju u Skoplju

"Siguran sam da jakom odbranom i kontrama možemo da dođemo do pozitivnog rezultata ili makar pošteno namučimo domaćina", kaže desni bek Lovćena Goran Lasica.
0 komentar(a)
Lasica, Foto: Savo Prelević
Lasica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.12.2011. 08:28h

Rukometaši Lovćena, ovogodišnji dio takmičenja u SEHA ligi završiće danas utakmicom protiv Vardara u Skoplju.

“Crvenima” i njihovom treneru Peru Miloševiću, neće biti nimalo lako, jer Vardar vodi Veselin Vujović, čovjek koji odlično poznaje igru Lovćena i način na koji Milošević vodi ekipu.

Cetinjani u Skoplju ipak imaju dodatni motiv, jer ih je Vardar dobio pred domaćom publikom, tako da žele, ako to bude moguće uzmu nazad tri boda.

"U utakmicu ulazimo maksimalno rasterećeni i to iz više razloga. Prvi, ulogu favorita ostavljamo Vardaru zbog domaćeg terena, što je za svaku ekipu samo dodatni pritisak. Zatim, svjesni smo da smo do sada postigli odlične rezultate u regionalnoj ligi i ovom utakmicom možemo samo da dodatno popravimo utisak. Mislim da ako budemo ispoštovali sve ranije dogovoreno iz svlačionice, možemo da pružimo jak otpor, i publici koja dođe da gleda ovaj derbi, odličnu rukometnu partiju. Siguran sam da jakom odbranom i kontrama možemo da dođemo do pozitivnog rezultata ili makar pošteno namučimo domaćina", kaže desni bek Lovćena Goran Lasica.

Utakmica u Skoplju počinje u 18 časova.

Bonus video: