Do 25. marta ponude za organizaciju finala Kupa

Finalni turnir Kupa Crne Gore igra se, sada već tradicionalno, 20. i 21. maja, a plasman su izborili Lovćen (brani trofej), Sutjeska, Rudar i Mojkovac.
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2011. 13:48h

Na osnovu odluke Upravnog odbora i usvojenih Propozicija za kup takmičenje za 2011. godinu, Rukometni savez Crne Gore danas je raspisao konkurs za organizaciju finalnog turnira Kupa Crne Gore za muškarce, objavljeno je na sajtu RSCG.

Konkurs traje do 25. marta, do kada je potrebno poslati ponude (u zatvorenim kovertama) u kancelariju RSCG.

Po uslovima konkursa i Propozicijama Kupa, osim što treba da da finansijsku ponudu za dobijanje organizacije, tehnički organizator finalnog turnira Kupa je dužan i da snosi troškove tehničke organizacije takmičenja (sportska dvorana, redarska služba, ozvučenje, zdravstvena služba i dr.), te troškove službenih lica (putni troškovi i takse, smještaj, ishrana za sva službena lica), da obezbijedi uslove smještaja i ishrane ekipa koje su zainteresovane za to, po povoljnim uslovima, da obezbijedi termine za odigravanje utakmica u popodnevnim satima (od 17 do 20 časova) i najpovoljnije tehničko-sportske uslove za održavanje takmičenja.

Domaćin finalnog turnir ima pravo Da ubira prihode od prodaje ulaznica i reklamnih panoa, te da sa RSCG pravi dogovor oko marketinških prava ukoliko neka televizija bude prenosila utakmice kupa.

Finalni turnir Kupa Crne Gore igra se, sada već tradicionalno, 20. i 21. maja, a plasman su izborili Lovćen (brani trofej), Sutjeska, Rudar i Mojkovac. Žrijebom će naknadno biti određeni parovi polufinala.

Bonus video: