Adžić: Mlade imaju izuzetan potencijal

Mlađe su zaslužile prostor na terenu, ovo je prilika da grade karijeru u Ligi šampiona - naglasio je trener Budućnosti
2520 pregleda 1 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović

Trener Budućnosti Dragan Adžić je bio zadovoljan izdanjem svog tima u pobjedi nad Savehofom (30:25), koji je prethodnih sedmica naporno trenirao i cilj mu je da bude u pravoj formi kada je najvažnije.

- Generalno sam zadovoljan, jer smo imalu dobru energiju. Nama su posebno teške prve utakmice, ali sve što smo očekivali se desilo. Očekivao sam na ovom nivou učinak svih djevojaka, jer znamo šta gradimo i kako gradimo. Dočekali smo meč u stanju u kojem smo morali, nije bilo nekih iznenađenja - istakao je Adžić.

Na velikoj sceni je debitovala 16-godišnja Nađa Kadović, koja je u 2. poluvremenu mijenjala Majdu Mehmedović.

- Majda je imala problem sa leđima, koji se pogoršao se u 1. poluvremenu. Mlađe su zaslužile prostor na terenu, ovo je prilika da grade karijeru u Ligi šampiona, jer imaju izuzetan potencijal. Nađa dobro trenira, dobro je odigrala sa Jagodinom i drago mi je da je ostala mirna i hrabra. Igrala je i Katarina Džaferović, srećan sam što mogu da osjete vrhunski rukomet na početku karijere - naglasio je Adžić.

Sanja Vujović je čestitala saigračicama trijumf.

- Pobijedile smo, ali smo mogle bolje u odbrani. Ovo je, ipak, prva utamica, važna su samo dva boda. Idemo korak po korak, ali znamo da možemo bolje u oba pravca.

Bonus video: