Adžić: Zadovoljan sam, rastemo kao tim; Radičević: Želimo na fajnl-for, gdje nam je i mjesto

"Rastemo kao tim, spremamo se, imamo sjajne uslove... Cilj je da djevojke u martu budu u pravoj formi za reprezentaciju, a u aprilu za Budućnost. To možemo da postignemo", kazao je Adžić
1838 pregleda 0 komentar(a)
Rukometašice Budućnosti, Foto: Luka Zeković
Rukometašice Budućnosti, Foto: Luka Zeković

Rukometašice Budućnosti ostvarile su pobjedu nad Krimom 30:28, u meču u kome su imale sedam golova prednosti, a zatim strahovale do kraja za konačan ishod.

"Veoma sam zadovoljan kako smo odigrali, presrećan što se publika vratila i podržala nas. Imali smo tešku sedmicu nakon Đera, neke djevojke su bile povrijeđene, neke od njih igrale, neke nisu mogle. Sve u svemu, dobra partija našeg tima protiv tima koji uvijek izvlači maksimum", rekao je trener Dragan Adžić za RTCG.

"Rastemo kao tim, spremamo se, imamo sjajne uslove... Cilj je da djevojke u martu budu u pravoj formi za reprezentaciju, a u aprilu za Budućnost. To možemo da postignemo", kazao je Adžić.

Jovanka Radičević je bila najefikasnija sa deset golova.

"Dobro se osjećam, najvažnije je da pobjeđujemo. Svi moji golovi su i djelo saigračica, jer se one dobro pomuče da mi stvore dobru poziciju. Nije bilo lako večeras, imale smo pad u igri, ali smo se izdigle i zasluženo pobijedile. Idemo dalje, želimo na fajnl-for, gdje nam je i mjesto", kazala je Radičević.

Milena Raičević je naglasila da je pobjeda najvažnija.

"U pojedinim trenucima smo igrale sjajnu i u odbrani i u napadu i u tranziciji. Srećom, pad u igri nas nije koštao poraza. Sada imamo dvije sedmice odmora i da se spremimo za Đer", kazala je Raičević.

Bonus video: