Bogdan Petričević još tri godine u Meranu

Zadovoljan sam i zbog sebe, ali i porodice, koja se privikla na život u Italiji. Klub je ozbiljan, primanja redovna i sigurna, a uprava me je maksimalno ispoštovala. Uzgred, i ova regija je fenomenalna po svakom pitanju - rekao je 30-godišnji Cetinjanin
767 pregleda 0 komentar(a)
Bogdan Petričević, Foto: Www.facebook.com/pg/meranhandball
Bogdan Petričević, Foto: Www.facebook.com/pg/meranhandball

Pola sezone bilo je dovoljno Bogdanu Petričeviću da ubijedi upravu Merana da je igrač kojeg mora da zadrži.

U italijanskim klubovima naredne sezone će moći da igra samo jedan stranac, a klub iz Alto Adiđea je odlučio da to bude 30-godišnji Cetinjanin.

I to ne samo naredne sezone, već do 2023. godine.

- Zadovoljan sam i zbog sebe, ali i porodice, koja se privikla na život u Italiji. Klub je ozbiljan, primanja redovna i sigurna, a uprava me je maksimalno ispoštovala. Uzgred, i ova regija je fenomenalna po svakom pitanju - rekao je Petričević.

Povezani članci

17. Mart 2020.

„Lav” u žarištu epidemije

Povremeni crnogorski reprezentativac je rukometom počeo da se bavi u Cepelinu, a igrao je i za Lovćen, Arate i Badahos u Španiji, Miluz, Limož i Šerbur u Francuskoj, Đenđeš i Komlo u Mađarskoj, te grčki Olimpijakos, sa kojim je osvojio duplu krunu.

Sezona u Italiji je prekinuta 7. marta, a njegov tim je bio 8. na tabeli. Petričević je skoro dva mjeseca bio u karantinu sa porodicom, mogao je samo da izađe do prodavnice, pekare ili apoteke, ali se u međuvremenu život vratio u normalu.

- U Alto Adiđeu može da se izađe i šeta. Otvoreni su butici, od 18. maja će i kafiće, a 1. juna hotele. U drugim italijanskim pokrajinama na sjeveru još nije tako - naglasio je Petričević.

Bonus video: