VRATILA SE ODAKLE JE DOŠLA

Barbara Lazović ponovo u Bukureštu

Budućnost je zimus dogovorila dolazak veoma talentovane Ruskinje, 19-godišnje Valerije Maslove, a na tom mjestu igra i Katarina Džaferović, koja u julu slavi 18. rođendan. Činilo se da će 32-godišnja Slovenka ostati, kako bi donijela potrebno iskustvo, ali od toga nema ništa

1631 pregleda 0 komentar(a)
Odlazi poslije nepune sezone: Barbara Lazović, Foto: Savo Prelević
Odlazi poslije nepune sezone: Barbara Lazović, Foto: Savo Prelević

Iako je dugo djelovalo da će ostati u Budućnosti, Barbara Lazović odlazi poslije nepune sezone - ĆSM Bukurešt je u istom danu objavio da se rastao sa Norom Merk i da je u svoje redove vratio slovenačkog desnog beka.

„Barbara Lazović, jedna od najboljih rukometašica Evrope, samo je godinu izdržala bez ĆSM Bukurešta. Barbi, kako je njeni najbliži zovu, opet je naša igračica. Dobrodošla nazad”, piše na sajtu rumunskog kluba.

Djevojka rođena u Brežicama je igrala za Krim, Zaječar, Vardar i Bukurešt, prije nego što je prethodnog ljeta došla u Podgoricu. Bila je neprikosnoveni prvi izbor Dragana Adžića na poziciji desnog beka i postigla 48 golova na 12 utakmica Lige šampiona.

Budućnost je zimus dogovorila dolazak veoma talentovane Ruskinje, 19-godišnje Valerije Maslove, a na tom mjestu igra i Katarina Džaferović, koja u julu slavi 18. rođendan. Činilo se da će 32-godišnja Slovenka ostati, kako bi donijela potrebno iskustvo, ali od toga nema ništa.

Lazovićeva neće igrati ni za reprezentaciju Crne Gore, iako je izrazila želju da obuče dres „lavica”. Po novom pravilniku IHF-a, neophodno je bilo da tri godine bude registrovana za klub iz naše zemlje, pa bi pravo stekla tek u julu 2022. godine. Tada će vjerovatno već završiti karijeru, jer će imati 34 godine...