Radičević: Može neko da nas voli ili ne voli, ali svi moraju da se dive kako se borimo

"Lavice" su na oproštaju igrale neriješeno sa Španijom 26:26, iako su u prvom poluvremenu gubile osam razlike, a nakon 30 minuta imale šest golova minusa

11734 pregleda 32 reakcija 22 komentar(a)
Jovanka Radičević i Majda Mehmedović, Foto: Anze Malovrh / kolektiff
Jovanka Radičević i Majda Mehmedović, Foto: Anze Malovrh / kolektiff

Jovanka Radičević prezadovoljna je ishodom posljednjeg meča i učinkom crnogorske reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

"Lavice" su na oproštaju igrale neriješeno sa Španijom 26:26, iako su u prvom poluvremenu gubile osam razlike, a nakon 30 minuta imale šest golova minusa.

"Mislim da imamo nevjerovatan karakter i srce. Može neko da nas voli ili ne, ali svi moraju da se dive našoj borbi. Svaka od nas gine za ovaj dres, svakoj od nas je ovaj dres sve i to pokazujemo. Presrećna sam i ponosna, borile smo se u svakom meču. Nismo imali sreće protiv Rusije i Francuske, ali smo u drugom krugu pokazale da imamo čemu da se nadamo u martu", kazala je Jovanka Radičević.

Crna Gora je odigrala dva različita poluvremena - u prvom je napad i organizacija napada bio ogroman problem...

"Imale smo mnogo grešaka i izgubljenih lopti u napadu, a one su sjajne u tranziciji. U svlačionici smo se dogovorile da spustimo loptu, da igramo pametno i da će šansa doći. Imale smo sjajnu Ljubicu na golu. Žao nam je što nismo u borbi za medalju, ali ova generacija sa djevojkama koje će se oporaviti ima mnogo toga da pokaže", rekla je Radičević.

Bonus video: