Lazović: Nismo gledale semafor, igrale smo našu igru

Odigrale smo loše prvih 20 minuta, napravile veliki broj tehničkih grešaka koje je protivnik kažnjavao golovima iz kontre - rekla je nekadašnja pivotkinja, koja je sa Milenom Raičević vodila tim zbog odsustva Bojane Popović

11366 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Umjesto Bojane Popović, koja je kod kuće zbog koronavirusa, Budućnost su protiv Đera vodile Suzana Lazović i Milena Raičević.

Nekadašnja pivotkinja i trudna kapitenka su morale da traže drugi tajm-aut već u 18. minutu pri rezultatu 2:10, nakon čega su “plave” zaigrale bolje i izborile podnošljiv poraz (26:21).

- Odigrale smo loše prvih 20 minuta, napravile veliki broj tehničkih grešaka koje je protivnik kažnjavao golovima iz kontre. U nastavku smo bile mnogo bolje, odbrana je bila na višem nivou, a Arenhart sjajna na golu. Nismo gledale na semafor i obazirale se na razliku, pokušavale smo da igramo našu igru i pripremamo se za naredne mečeve - istakla je Lazovićeva.

Povezani članci

29. Januar 2021.

Od ivice ponora do dostojnog otpora nepobjedivom Đeru

Đer je neporažen u Ligi šampiona više od tri godine.

- Uvijek imamo veliki motiv kada igramo protiv Đera koji je dugo bez poraza u Ligi šampiona, ali radimo na tome da im pariramo na najbolji način u svakom međusobnom duelu - naglasila je Lazovićeva.

Barbara Arenhart je opet branila spektakularno. Nakon što je u pobjedi nad Odenzeom upisala 20 odbrana, večeras je zaustavila 17 šuteva i sedmerac.

- Imale smo mnogo problema u prvom poluvremenu, ali borile smo se za svaku loptu i zbog toga sam ponosna na ekipu. Imamo malo izmjena i malu rotaciju, ali se nismo predavale. Đer je igrao sjajno u odbrani. Popravljamo igru iz meča u meč i to nas raduje - kazala je brazilska golmanka.

Bonus video: