„Bemax” novi sponzor Rukometnog saveza Crne Gore

To je drugi sponzorski ugovor potpisan u ovoj godini, nakon što je prethodne sedmice produžena saradnja sa kompanijom „SBbet”, po kojoj će se zvati i prvoligaško takmičenje u obje konkurencije

5598 pregleda 8 komentar(a)
Foto: RSCG
Foto: RSCG

Sponzorski pul Rukometnog saveza Crne Gore sve je širi, a u njemu je od danas jedna od najvećih crnogorskih kompanija, „Bemax”.

Ugovor o saradnji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik RSCG Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije „Bemax” Miladin Mijajlović.

To je drugi sponzorski ugovor potpisan u ovoj godini, nakon što je prethodne sedmice produžena saradnja sa kompanijom „SBbet”, po kojoj će se zvati i prvoligaško takmičenje u obje konkurencije.

„Zadovoljstvo mi je što je jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija od danas partner Rukometnog saveza Crne Gore. Mnogo puta je rečeno da najbolji idu uz najbolje, a vjerujem da je ovaj ugovor najbolja potvrda toga. Drago mi je što je ‘Bemax’, koji je od ranije prepoznat kao društveno odgovorna kompanija koja izdvaja značajna sredstva za podršku crnogorskom sportu, donio odluku da je Rukometni savez partner sa kojim može da ostvari poslovne ciljeve. Ovo je drugi značajan sponzorski ugovor koji zaključujemo u ovoj godini, čime se potvrđuje da uspješne kompanije prepoznaju ono što radimo”, istakao je Kapisoda.

„Bemax” godinama ulaže u košarku. Sponzoriše ŽKK Budućnost i KK Podgoricu, sarađivao je sa Mornarom i Lovćenom, u odbojci sa Jedinstvom i Budućnosti, a u rukometu sa ŽRK Budućnost, koja mečeve Lige šampiona ove sezone igra u „Bemax areni”.

Sada je odlučeno da se još više posveti rukometu.

„Duži niz godina aktivno učestvujemo u projektima zajednice, kako kroz humanitarne akcije i razne vrste pomoći, tako i kroz ulaganja u kulturu i sport. Potpisivanjem ovog ugovora naša kompanija nastavlja u pravcu upravo tog opredjeljenja, ulaganja i pružanja podrške sportu, kako pojedincima, tako i klubovima i savezima, a u cilju promovisanja spota među mladima kao bitnog faktora koji utiče na razvoj pojedinca i društva u cjelini. Do sada postignuti rezultati naših rukometašica i rukometaša, kao i značaj takmičenja u ovoj godini, opredijelili su nas da sa ovim sponzorstvom doprinesemo ostvarivanju što boljih rezultata i promociji rukometa i naše države”, kazao je Mijajlović.

Bonus video: