Budućnost produžila ugovore sa Ivonom Pavićević, Nikolinom Vukčević i Armej Atingre

Crnogorske reprezentativke i francuska internacionalna su potpisale nove ugovore, dok se sa pozajmice iz mađarskog Dunaujvaroša vratila golmanka Anastasija Babović

7401 pregleda 2 komentar(a)
Foto: ŽRK Budućnost
Foto: ŽRK Budućnost

Krilo Ivona Pavićević, golmanka Armej Atingre i pivotkinja Nikolina Vukčević i naredne sezone će biti članice ŽRK Budućnost.

Crnogorske reprezentativke i francuska internacionalka su potpisale nove ugovore, dok se sa pozajmice iz mađarskog Dunaujvaroša vratila golmanka Anastasija Babović.

Pavićevićeva se u Budućnost vratila u decembru prošle godine, dok je golmanka Atingre ove sezone činila sjajan tandem sa Barbarom Arenhart.

Izvanredna izdanja ove sezone pruža i 20-godišnja Vukčevićeva, koja je postala jedna od ključnih opcija u odbrani kako Budućnosti, tako i crnogorske reprezentacije, sa kojom je proteklog vikenda proslavila plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Babovićeva je takođe, bila članica nacionalnog tima koji je izborio učešće na najvećoj svjetskoj smotri sportista, a ovu sezonu provela je na pozajmici u Mađarskoj, kako bi imala više prostora da pokaže svoj puni potencijal.

Bonus video: