BUDUĆNOST ODIGRALA ODLIČNO NA OPROŠTAJU OD ELITE

Bojana Popović: Htjele smo da završimo Ligu šampiona na ovakav način

Igrale smo mnogo bolju odbranu i bolje trčale nazad, čime smo zaustavile Đer na 24 gola. Jedini način da se igra protiv ovog tima je da se zaustavi tranzicija, to smo radile tokom gotovo čitavog meča - istakla je šefica stručnog štaba Budućnosti

16271 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Foto: twitter.com/ehfcl
Foto: twitter.com/ehfcl

Na oproštaju od Lige šampiona, Budućnost je odigrala veoma dobar meč protiv Đera i izgubila 24:21. Nažalost, sve je bilo riješeno sedam dana ranije u „Bemax areni”, gdje je petostruki prvak Evrope slavio 30:19.

- Borile smo se tokom čitavog meča, željele smo da pokažemo da je prva utakmica bila samo loš dan. Htjele smo da potvrdimo da smo uradile dosta dobrih stvari ove sezone i da završimo Ligu šampiona na ovakav način - istakla je Bojana Popović.

Podgoričanke su primile 24 gola od ekipe koja nema poraz u Ligi šampiona od januara 2018. godine, manje nego ijedan rival tima Gabora Danjija ove sezone.

- Igrale smo mnogo bolju odbranu i bolje trčale nazad, čime smo zaustavile Đer na 24 gola. Jedini način da se igra protiv ovog tima je da se zaustavi tranzicija, to smo radile tokom gotovo čitavog meča. Igrale smo više glavom nego srcem, rezultat to pokazuje. Čestitke Đeru, želim vam sreću na fajnl-foru i znam da ćete opet uzeti titulu, jer ste veoma jaki. Ponosna sam na tim i srećna, djevojke su i pored problema pokazale kako se bori za klub - naglasila je Popovićeva.

Povezani članci

10. April 2021.

Budućnost se oprostila s ponosom

Preporučujemo za Vas