Tanja Ašanin: Reprezentacija je san, meni se ostvario

Osjećam se prelijepo, drago mi je što sam dobila poziv selektorke Popović i daću sve od sebe da iskoristim šansu - rekla je ljevoruka rukometašica koja u novembru slavi 25. rođendan

10976 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Stefan Ivanović/RSCG
Foto: Stefan Ivanović/RSCG

Tanja Ašanin je tri sezone igrala odlično u Jagodini, osvojila po dvije titule i Kupa Srbije, jedan Superkup, bila najbolja igračica Kupa, pa je ljetos stigla nagrada - potpisala je ugovor sa trećeplasiranim timom mađarske lige, Mošonmađarovarom.

Sada će dobiti šansu i u rukometnoj reprezentaciji Crne Gore, a sticajem okolnosti protiv Sjeverne Makedonije u EHF Euro kupu.

- Reprezentacija je san, meni se ostvario. Osjećam se prelijepo, drago mi je što sam dobila poziv selektorke Popović i daću sve od sebe da iskoristim šansu. Dosta je problema, ali vjerujem da će ekipa da nađe recept za sve i da tim može sve - rekla je ljevoruka rukometašica koja u novembru slavi 25. rođendan.

Prelazak iz Srbije u Mađarsku je veliki korak naprijed u karijeri.

- Drugačiji je sistem treninga, trudim se da se što prije uklopim. Drugačiji su i narod i jezik, ali sam zadovoljna sam, jer su jače utakmice i liga. Imam šansu da igram protiv najjačih ekipa, Đera, Ferencvaroša i ostalih, i zadovoljna sam što sam u takvom timu - naglasila je djevojka iz Pavinog Polja.

Bonus video: