Ivan Perišić novo pojačanje Lovćena

Prije Perišića, u Lovćen su stigli Luka Vujović, Filip Borozan, Vuk Lakićević i Mirko Radović, kao i trener Pero Milošević

3410 pregleda 1 komentar(a)
Ivan Perišić, Foto: RK Lovćen
Ivan Perišić, Foto: RK Lovćen

Peto pojačanje Lovćena za narednu sezonu je desni bek Ivan Perišić, saopšteno je danas iz cetinjskog kluba.

Prije Perišića, u Lovćen su stigli Luka Vujović, Filip Borozan, Vuk Lakićević i Mirko Radović, kao i trener Pero Milošević.

"Poslije tačno deset godina poklopili su se ponovo, planovi, želje i ambicije popularnog Krofne i Lovćena i dogovor je, kao i u slučaju Pera Miloševića i Mirka Radovića, veoma brzo postignut. Povratak i Ivana Perišića u Lovćen, dodatna je potvrda snažnog opredjeljenja Prijestonice Cetinje, kao osnivača kluba i rukovodstva kluba, da pokušaju da urade sve što je u njihovoj moći da Lovćen, sa svojim Cetinjanima, kako iskusnim, tako i mlađim, kao i mlađim igračima iz ostalih crnogorskih gradova, ponovo zauzme mjesto koje mu pripada, prije svega, na regionalnoj mapi, a zašto ne u budućnosti i na mapi Evrope", saopšteno je iz Lovćena.

Ivan Perišić
foto: RK Lovćen

Perišić je dijete Lovćena i nekadašnji crnogorski reprezentativac. Igrao je u Mađarskoj, gdje je u dresu Cegleda, Dabasa i Budakalasa postigao ukupno preko 1000 pogodaka.

Posljednju sezonu je proveo u kuvajtskom Al Jarmuku, gdje je bio jedan od najboljih igrača.

Bonus video: