Itana Grbić: Ako je ovo moralo da se desi, neka je danas

„Prvo poluvrijeme je za zaborav, sa dosta početničkih grešaka. Ponosna sam kako smo se vratile i odigrale u nastavku. Pokazale smo naše pravo lice. Ono najbitnije nas čeka za dva dana. Mađarska nam je već svima u glavama”, istakla je Itana Grbić nakon pobjede nad Paragvajem (41:26)

12074 pregleda 5 komentar(a)
Foto: IHF
Foto: IHF

Nekoliko lica pokazale su rukometašice Crne Gore protiv Paragvaja.

Očajno su počele meč, gubile 5:1 i 7:4, uzvratile serijom 8:0, potom opet pale i dozvolile protivnicama da smanje na 17:16 na startu nastavka.

Nakon toga su igrale kako mogu i slavile 41:26.

„Prvo poluvrijeme je za zaborav, sa dosta početničkih grešaka. Ako je ovo moralo da se desi, neka je danas. Ponosna sam kako smo se vratile i odigrale u nastavku. Pokazale smo naše pravo lice. Idemo dalje, ono najbitnije nas čeka za dva dana. Mađarska nam je već svima u glavama”, istakla je Itana Grbić.

Bodovi na prva dva meča su odavno upisani, možda je to usporilo „lavice”, iako srednji bek Krima naglašava da nisu potcijenile rivala.

„Znamo da smo kvalitetnije, ali to moramo da pokažemo. Danas svako igra rukomet, Paragvaj je to pokazao. Na obje utakmice je igrao lijep rukomet, ali mi je najbitnije da smose u 2. poluvremenu vratile i ispoštovale dogovor. Svjesne smo da više nikad ne smije da nam se ponovi ovakvo 1. poluvrijeme, da mislimo da će nam sa bilo kim biti lako. Ovo nam je lekcija za ubuduće”, naglasila je Grbićeva.

Bonus video: