Povezanost koja traje: Telemach uz Rukometni savez Crne Gore i u 2024!

Jedan od najuspješnijih i najperspektivnijih ekipnih sportova u našoj zemlji i tokom 2024. godine imaće podršku jednog od lidera u oblasti telekomunikacija u Crnoj Gori.

12781 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Kompanija Telemach i Rukometni savez Crne Gore potpisali su danas nastavak saradnje koja traje od novembra 2021.

Izvršni direktor kompanije Telemach Milija Zeković i predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda prilikom današnjeg susreta osvrnuli su se na prethodne tri godine koje su donijele brojne uspjehe i nemjerljivu sreću ljubiteljima ovog sporta.

„U 2022. godini slavili smo medalju rukometašica na Evropskom prvenstvu, a u prošloj smo ponovo svjedočili nevjerovatnoj požrtvovanosti kako na terenu, tako i van njega. Rukometni savez Crne Gore sa svim svojim igračima pokazuje nam kako izgleda biti srcem, voljom i predanošću povezan na istom zadatku – a to je da svojoj državi donesu još jedan razlog za ponos. Telemach, zato, bez dileme, i u ovoj i narednim godinama ostaje podrška najboljim predstavnicima crnogorskog sporta. Vjerujemo da će nastavak sponzorstva doprinijeti razvoju rukometa, na zadovoljstvo svih nas“, poručio je Zeković.

Telemach
foto: Telemach

Prvi čovjek crnogorske „kuće rukometa“ Petar Kapisoda poručuje da je uvijek zadovoljstvo kada produžavaju saradnju sa tradicionalnim sponzorima, a Telemach je jedan od njih.

„Nastavak saradnje potvrda je da je dosadašnja bila uspješna te da su ostvareni svi poslovni i sportski ciljevi partnera. Telemach od novembra 2021. godine podržava aktivnosti reprezentativnih selekcija i u tom periodu ostvarili smo brojne uspjehe na međunarodnoj sceni, a izdvaja se bronzana medalja rukometašica na Evropskom prvenstvu 2022. I druge reprezentativne selekcije dostojno su predstavljale Crnu Goru na najvećoj sceni, a Telemach je bio velika podrška svim našim uspjesima. Logo našeg sponzora, ponosno smo nosili na našoj opremi i zajedno se radovali svim uspjesima. Uz zadovoljstvo ostvarenim tokom dosadašnje saradnje, vjerujem da novi ugovor najavljuje nove uspjehe naših najboljih ambasadora na međunarodnoj sceni“, kazao je Kapisoda.

Telemach
foto: Telemach

Crnogorske „lavove“ gledaćemo već narednih dana na terenu. Očekuje ih premijerni meč Evropskog prvenstva u Minhenu, 12. januara i to protiv Mađarske. Rivali u grupi su im još Island i Srbija, a plasman u glavnu rundu izboriće dvije prvoplasirane selekcije.

Svim srcem uz naše sjajne momke!