Bez Borozana, Lipovine i Mijatovića, povratak Branka Vujovića - Vijesti.me
SELEKTOR RUKOMETAŠA OBJAVIO SPISAK ZA EHF NEDJELJU

Bez Borozana, Lipovine i Mijatovića, povratak Branka Vujovića

Od igrača koji su nastupali na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj nema Rada Mijatovića, Vladana Lipovine, Igora Markovića i Nebojše Simovića, kao i Vuka Borozana koji je šampionat propustio zbog povrede.

Branko Vujović
Branko Vujović (Foto: Privatna arhiva)

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore, Dragan Đukić objavio je spisak od 20 igrača za EHF nedjelju i duele sa Bosnom i Hercegovinom (BIH).

EHF nedjelja na programu je od 2. do 8. aprila.

Od igrača koji su nastupali na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj nema Rada Mijatovića, Vladana Lipovine, Igora Markovića i Nebojše Simovića, kao i Vuka Borozana koji je šampionat propustio zbog povrede.

Ponovo je u nacionalni dres pozvan Branko Vujović, jedan od najtalentovanijih evropskih rukometaša, član Celja u kome igra na pozajmicu iz Kjelcea.

Vujović je trebalo da igra za poljski nacionalni tim, ali se, očigledno, predomislio...

Reprezentacija će se okupiti 2. aprila, a tokom EHF nedjelje odigraće dvije prijateljske utakmice sa selekcijom BIH u Podgorici. 

Na spisku su:

Golmani - Nebojša Simić (Melsungen/GER), Mile Mijušković (Benidorm/ESP) i Vuko Borilović (Nes Tziona/ISR);

Krila - Miloš Vujović (Tatabanja/HUN), Milan Popović (Bez kluba), Marko Lasica (Politehnika/ROU), Mirko Radović (Cegled/HUN) i Igor Radojević (Eger/HUN);

Pivoti - Nemanja Grbović (Cegled/HUN), Vuk Lazović (Calarasi/ROU) i Marko Čampar (Vaslui/ROU);

Bekovi - Vasko Ševaljević (Tuluz/FRA), Miloš Božović (Tatabanja/HUN), Stevan Vujović (Konstanca/ROU), Žarko Pejović (Gorenje/SLO), Božo Anđelić (Ferencvaroš/HUN), Bogdan Petričević (Olimpijakos/GRE), Stefan Čavor (Veclar/GER), Ivan Perišić (Cegled/HUN) i Branko Vujović (Celje/SLO).