Đurđina Malović ide u MTK

Biće to prava prilika za ljevoruku Nikšićanku da se vrati u pravu formu, jer će imati veliku minutažu
4151 pregleda 0 komentar(a)
Đurđina Malović u dresu Ferencvaroša, Foto: Fradi.hu
Đurđina Malović u dresu Ferencvaroša, Foto: Fradi.hu

Nije tajna da reprezentacija Crne Gore ima najviše problema na poziciji desnog beka, jer se Katarini Bulatović bliži kraj karijere. Rješenje bi mogla i morala da bude Đurđina Malović, koja je u prethodnom periodu imala mnogo teških povreda, koje su joj usporile razvoj.

Mlada, 23-godišnja Nikšićanka je prije 15 mjeseci prešla u Ferencvaroš, ali su se muke sa povredama, koje je imala u Budućnosti, nastavile i u Budimpešti, zbog čega nije u prvom planu. Sada je zdrava, ali nema prostora pored mlade Mađarice Katrin Klujber, koja je prva golgeterka ekipe.

Zbog toga Malovićeva mijenja klub, ali ne i grad - nekada najveća nada crnogorskog rukometa će nakon reprezentativne pauze potpisati za MTK, tim iz donjeg dijela mađarskog šampionata.

Biće to prava prilika za ljevoruku Nikšićanku da se vrati u pravu formu, jer će imati veliku minutažu, što bi trebalo da bude od velike koristi i „lavicama” na Svjetskom porvenstvu u Kumamotou, a kasnije na kvalifikacijama i možda samim Olimpijskim igrama u Tokiju...

Bonus video: