Rukometašice Budućnosti opet bolje od Astrohanočke - Vijesti.me
TRENING MEČ

Rukometašice Budućnosti opet bolje od Astrohanočke

Rukometašice Budućnosti savladale su večeras u "Morači" rusku Astrahanočku 14:10 (10:4), u trening utakmici zatvorenog tipa

Milena Knežević
Milena Knežević (Foto: Zoran Đurić)

Rukometašice Budućnosti savladale su večeras u "Morači" rusku Astrahanočku 14:10 (10:4), u trening utakmici zatvorenog tipa.

Budućnost je od ruskog tima, u kojem igra kapiten crnogorske reprezentacije Marija Jovanović, te bivša golmanka Budućnosti Sanela Knezović, bila bolja i prije nekoliko dana, u kontrolnom meču otvorenom za javnost sa 25:17.

Večeras su igrana dva poluvremena po 15 minuta, a oba trenera su ovaj zajednički trening iskoristili da daju šansu svim igračicama koje su imali na raspolaganju.

U prvom poluvremenu, trener Dragan Adžić je dao šansu Marti Žderić, Oliveri Vukčević, Radmili Petrović (eks Miljanić), Dragani Cvijić, Mileni Knežević, Kingi Bizdri i Kamili Dalbi, dok su u drugih 15 minuta u sastavu bile Milica Kostić, Marina Vukčević, Marija Mugoša, Katarina Ježić, Jelena Despotović, Irina Nikitina i Elena Georgijevska.

Najefikasnija u našem timu bila je Knežević sa četiri gola, po dva su postigle Bizdra, Petrović i Georgijevska, a po jednom su se u strijelce upisale Dalbi, Cvijić, Vukčević i Ježić.

Isti rivali igraće i u utorak, od 19 časova, ali će taj meč biti otvoren za sve ljubitelje rukometa...


Najčitanije iz sekcije Rukomet