Novak Đoković kreće od Vorda

Prvi teniser svijeta bi u drugom kolu mogao da igra protiv Adrijana Manarina, a u trećem protiv Sema Kverija.
1 komentar(a)
Đoković, Foto: Reuters
Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.06.2016. 11:50h

Odbranu trofeja na Vilbldonu Novak Đoković će početi protiv domaćeg igrača, 177. na ATP listi Džejmsa Vorda, odlučeno je danas žrijebom u Londonu.

Prvi teniser svijeta, koji na Vimbldonu juči četvrtu titulu, u drugom kolu bi mogao da igra protiv Adrijana Manarina, a u trećem protiv Sema Kverija.

Đokovićev potencijalni protivnik u osmini finala je David Ferer, u četvrtfinalu Miloš Raonić, dok bi u polufinalu mogao da igra protiv Rodžera Federera.

U drugoj polovini žrijeba, ako opravdaju uloge favorita, u polufinalu bi mogli da igraju Endi Marej i Stanislas Vavrinka.

Sedmostruki šampion Vimbldona Rodžer Federer će u prvom kolu igrati protiv Gvida Pelje, dok će Marej igrati protiv sunarodnika Lijama Brodija.

Vavrinka na startu će igrati protiv Tejlora Frica, Huan Martin Del Potro takmičenje će početi protiv Stefana Robera, a Nik Kirjos protiv veterana Radeka Štepaneka.

Fernando Verdasko kreće duelom protiv Bernarda Tomića, a u prvom kolu igraće se duel hrvatskih tenisera Ive Karlovića i Borne Ćorića...

Bonus video: