Dron izazvao strah na US openu

Recept albanskih navijača iz Beograda tokom kvalifikacione fudbalske utakmice Srbija - Albanija, stigao je i preko Bare
3 komentar(a)
Dron, Foto: Beta-AP
Dron, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 04.09.2015. 11:04h

Recept albanskih navijača iz Beograda tokom kvalifikacione fudbalske utakmice Srbija - Albanija, stigao je i preko Bare. Na drugom najvećem terenu US opena publika je preneraženo posmatrala dron koji je preletio teren i srušio se , srećom na prazni dio tribina tokom meča Flavija - Peneta - Monika Nikulesku.

"Čula sam zvuk uređaja sa terena i bilo je zastrašujuće, da budem iskrena. Mislila sam da je došao kraj, jer nakon šta se sve dešava u svijetu, na ovakvim mjestima to treba i očekivati", pričala je preneražena 26. igračica sviejta, Peneta.

U momentu upada drona, Peneta je izgubila dominaciju na terenu, ali s eipak dovoljno pribrala da u dva seta završi meč (6:1, 6:4).

Predstavnik organizatora kazao je da policija istražuje slučaj, nakon što su na mjesto pada drona došli predstavnici policije i protivpožarne zaštite.

"Sudija je čekao znak od policije da nastavi meč, ali sam mišljenja da oni nijesu bili svjesni novonastale situacije. Sve te mjere obezbjeđenja, a ta stvar upadne tek tako. Šta da je na dijelu tribina bilo ljudi!? Sigurna sam da bi neko stradao", rezignirano je zaključila italijanska teniserka.

Bonus video: