Rolan Garos, 4. dan: Federer na "Šatrijeu", Nadal na "Lenglenu", Đoković odmara

Na centralni teren "Filip Šatrije" prve danas izlaze dame, Sloun Stivens i Sara Soribes Tormo, a odmah nakon njih igra se jedan od derbija 2. kola, domaći ljubimac Žo Vilfred Conga sastaje sa sa Keiom Nišikorijem
2899 pregleda 0 komentar(a)
Pogled na glavni teren Rolan Garosa, Foto: KAI PFAFFENBACH
Pogled na glavni teren Rolan Garosa, Foto: KAI PFAFFENBACH

Četvrtog dana takmičenja na Rolan Garosu počinju mečevi 2. kola, u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Na teren će drugi i treći kostruraš, Rafael Nadal i Rodžer Federer, dok će prvi nosilac Novak Đoković svoj meč 2. runde, protiv Švajcarca Herija Laksonena, odigrati sjutra.

Na centralni teren "Filip Šatrije" prve danas izlaze dame, Amerikanka Sloun Stivens i Španjolka Sara Soribes Tormo (11 sati).

Odmah nakon njih igra se jedan od derbija drugog kola, domaći ljubimac Žo Vilfred Conga sastaje sa sa Japancem Keiom Nišikorijem.

Federer i Njemac Oskar Ote igraju treći meč na "Filip Šatrijeu", ne prije 14.30 sati, a program na glavnom terenu zatvara ženski sing-duel, Kiki Bertens - Viktorija Kuzmova.

Rafael Nadal kreće prvi na terenu "Suzan Lenglen" - protivnik dežurnog šampiona Rolan Garosa je njemački kvalifikant Janik Maden.

Slijedi okršaj Kristine Mladenović i Petre Martić, potom francuski duel između Benoa Pera i Erbera, a program zatvaraju Ukrajinke - Kategina Kozlova i Jelena Svitolina.

Četvrtog dana takmičenja na teren će i srpski teniseri - Miomir Kecmanović će na terenu broj 14 igrati protiv Davida Gofana, Filip Krajinović na terenu broj šest igrati sa Špancem Robertom Karbaljesom Baenom, dok će Laslo Đere na terenu broj 12 igrati protiv Australijanca Alekseja Popirina.

Svi mečevi trebalo bi da počnu otprilike u isto vrijeme - oko 13 časova.

Bonus video: