Rolan Garos, 7. dan: Đoković na sceni, Vavrinka i Cicipas završavaju posao?

Oko 13 časova na terenu "Filip Šatrije" trebalo bi da istriči prvi reket svijeta, Novak Đoković, koji traži put u osminu finala preko Italijana Salvatorea Karuza
2274 pregleda 0 komentar(a)
Rolan Garos, Foto: KAI PFAFFENBACH
Rolan Garos, Foto: KAI PFAFFENBACH
Ažurirano: 01.06.2019. 11:20h

Sedmog dana takmičenja na Rolan Garosu trebalo bi da se kompletiraju mečevi 3. kola - kostur osmine finala, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, biće popunjen do kraja dana.

Na centralnom terenu "Filip Šatrije" program otvara aktuelna šampionka, Simona Halep, koja se sastaje sa Ukrajinkom Letisijom Curenko.

Odmah nakon njih na teren se vraćaju Stefanos Cicipas i Filip Krajinović, čiji je meč prethodnog dana prekinut zbog mraka. Teotetski, danas će se igrati možda još samo dva gema - Grk vodi protiv Srbina sa 7:5, 6:3, 5:5...

Oko 13 časova na "Šatrijeu" trebalo bi da istrči prvi reket svijeta, Novak Đoković, koji traži put u osminu finala preko Italijana Salvatorea Karuza.

Francuski duel Oan - Momfils na programu je oko 16 časova, a glavni teren zatvaraju Amerikanke - Serena Vilijams i Sofia Kenin.

Na terenu "Suzan Leglen" u 11 sati je počeo zanimljiv duel u muškoj konkurenciji - Italijan Fabio Fonjini protiv Španca Roberta Bautiste Aguta.

Prva teniserka svijeta, Japanka Naoimi Osaka, sastaje sa sa Čehinjom Sinaikovom, a nakon njih na teren će četvrti nosilac u muškoj konkurenciji Dominik Tim, kome je rival Urugvajac Pablo Kuevas.

Na terenu "Simon Matje" u 11 sati igraju peti nosilac, Njemac Aleksander Zverev i Srbin Dušan Lajović, dok će na terenu broj 1, oko 13 časova, Vavrinka i Dimitrov završiti meč prekinut prethodnog dana.

Švajcarac vodi 7:6, 7:6...

Bonus video: