Osaka tješila uplakanu djevojčicu, Rubljov poslao Kirjosa kući

Rubljov je potpuno Kirjosa nadigrao u meču snažnih izmjena udaraca i pokazao da će biti opasan za svakoga ko mu stane na put u Njujorsku
4404 pregleda 0 komentar(a)
Osaka i Gof, Foto: Geoff Burke
Osaka i Gof, Foto: Geoff Burke

Ruski teniser Andrej Rubljov u tri je seta (7-6, 7-6, 6-3) nadigrao Australijanca Nika Kirjosa, a nakon toga je prva igračica svijeta i aktuelna prvakinja US Opena Japanka Naomi Osaka za 65 minuta svladala 15-godišnju Amerikanku Koko Gof sa 6-3, 6-0.

Gof je uspjela da drži korak sa Osakom do 3:4 u prvom setu, kad je po drugi put oduzela servis rivalki. No, tada je Japanka nanizala osam gemova i ostavila Gof u suzama.

Tako je debitantski nastup Koko Gof na US Openu završio u 3. kolu, a Osaka se 15-godišnjoj Amerikanki i njenim roditeljima “izvinila” što je "prvi put bila potpuno fokusirana još od osvajanja naslova na Australijan Openu".

Rubljov je potpuno Kirjosa nadigrao u meču snažnih izmjena udaraca i pokazao da će biti opasan za svakoga ko mu stane na put u Njujorsku.

U Sinsinatiju je pokazaop odličnu formu pobjedom nad Federerom, a potvrdio ju svladavši u prvom kolu Grka Stefanosa Cicipasa.

Slijedi mu dvoboj protiv Italijana Matea Beretinija za četvrtfinale US Opena i ponavljanje najboljeg Grand Slam rezultata ostvarenog u Njujorku prije dvije godine.

Bonus video: