SPREMNA ZA ŠALU

Halep: Pozitivna stvar - godinu duže će me zvati šampionkom Vimbldona

„Nadam se da će biti moguće da svi budemo potpuno spremni za US open, ali ni to nije sigurno, jer je sada Njujork u veoma teškoj situaciji“, rekla je Rumunka
792 pregleda 0 komentar(a)
Simona Halep, Foto: Beta/AP
Simona Halep, Foto: Beta/AP

Rumunska teniserka Simona Halep je osvojila Vimbldon prošle godine, ove neće imati priliku da brani titulu nakon što je turnir otkazan, ali je u svemu dobila i motiv da se našali.

„Otkazivanje Vimbldona gledam s pozitivne strane. Sada ću dvije godine biti šampionka. Dakle, moram da nosim tu titulu godinu duže, a to je tako dobra stvar. Uzbuđena sam što ću prvi meč igrati na Centralnom terenu kao branilac titule. Jedva čekam da osjetim to iskustvo“, rekla je Halep.

WTA i ATP tur su obustavljeni makar do sredine jula, ali je rumunska igračica spremna i na dužu obustavu sezone...

„Najgori scenario u mojoj glavi je da ova teniska godina bude u potpunosti otkazana, ali sada je najvažnije da prebrodimo svi zajedno tako što ćemo slušati savjete i ostati kod kuće. Sve drugo ćemo nadoknaditi“,istakla je Halep.

„Nadam se da će biti moguće da svi budemo potpuno spremni za US open, ali ni to nije sigurno, jer je sada Njujork u veoma teškoj situaciji“, zaključila je Rumunka.

Preporučujemo za Vas