"Ekspresan oporavak" Novaka Đokovića, Toni Nadal: To se često ponavlja

"Iznenađujuće je da se tako često ponavlja situacija da ima takve probleme da iskazuje sumnju da li može da igra, a da onda ti problemi nestanu preko noći", napisao je Nadal

7530 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Ekspresan oporavak" Novaka Đokovića, koji se povrijedio na meču sa Tejlorom Fricom, nakon koga je kazao da nije siguran da će nastaviti turnir, komentarisao je Toni Nadal.

Sve što dođe iz tabora Đokovićevog najvećeg rivala, uvijek je interesantno, pa su svjetski mediji prenijeli dio kolumne koju Rafin stric i dugogodišnji trener i mentor piše za španski "El Pais".

"Iznenađujuće je da se tako često ponavlja situacija da ima takve probleme da iskazuje sumnju da li može da igra, a da onda ti problemi nestanu preko noći", napisao je Nadal.

Đoković je juče pobijedio Miloša Raonića u osmini finala i kazao da sigurno ne bi igrao dalje da nije riječ o Grend slemu.

Toni Nadal je, ipak, ublažio stav...

"Nisam ja taj koji može da sudi o težini povrede i bola. Niti želim da ukazujem na bilo šta. Moguće da on manje i slabije krije probleme koje svaki profesionalni sportista ima", naveo je Nadal.

Bonus video: