Đoković: Ne pamtim kada sam ovako loše odigrao

"Moram ovo da prihvatim i da progutam tu gorčinu koju osjećam. Sve je bilo loše", kaže prvi teniser svijeta

6918 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Novak Đoković je eliminisan u drugom kolu turnira u Monte Karlu - bolji je bio Danijel Evans - a prvi teniser svijeta je više bio razočaran partijom nego samim porazom.

"Čestitam mu, bio je bolji danas. S moje strane, jedan od najgorih mečeva u posljednjih nekoliko godina. Osjećao sam se užasno na terenu. Napuštam teren s gorčinom", rekao je Đoković i dodao:

"Bio je ovo jedan od onih dana kada je bilo izuzetno vjetrovito, vjetar mijenja pravac, a igrao sam s rivalom koji igra mnogo slajsova i drop šotova. Uz to, nikada ranije se nismo sastajali. Nepredvidljiv je, u nekim momentima je imao sreće, ali odigrao je hrabro i pametno", istakao je Đoković.

Ništa nije išlo srpskom teniseru.

"Ne pamtim da sam ovako loše odigrao u posljednjih nekoliko godina. Ali, to je sport. Gledaću da izvučem pouke, a definitivno ih ima mnogo, pošto skoro ništa nije funkcionisalo. Nema mnogo pozitivnih stvari danas. Moram ovo da prihvatim i da progutam tu gorčinu koju osjećam. Sve je bilo loše. Nisam se uopšte osjećao dobro u svojoj koži, i gledao sam da budem što više u sebi, jer su mi i misli i pokreti išli na sve strane", zaključio je Đoković.

Bonus video: