Federer očekuje veliki povratak Đokovića

Drugi igrač svijeta ove godine osvojio je Autralijan open i Vimbldon, i gotovo na svakom turniru na kojem se pojavio bio je dominantan
1 komentar(a)
Federer i Đoković, Foto: Reuters
Federer i Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.11.2017. 09:52h

Rodžer Federer, jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa, rekao je da očekuje velike povratke od Novaka Đokovića, Endija Mareja i Stena Vavrinke.

Švajcarac koji iza sebe ima nevjerovatnu sezonu u 36. godini života, smatra da očekuje nešto slično od njih, kao što su on i Rafa uradili, prenosi B92.

"Kada se vraćate na teren, to je uvijek izazov za vaše tijelo. To je i izazov za cjelokupni vaš tim, jer morate da budete izuzetno strpljivi i pozitivni. Da, očekujem od onih momaka koji su bili u vrhu, Novaka, Endija i Stena, samo najbolje i veličanstven povratak", rekao je Federer.

Drugi igrač svijeta ove godine osvojio je Autralijan open i Vimbldon, i gotovo na svakom turniru na kojem se pojavio bio je dominantan.

"Ne bih bio uopšte iznenađen kada bi im išlo slično kao što je išlo meni i Rafi. Kada je riječ o ostalima, ne znam tačno šta da očekujem. Nadam se da će i Nišikori, Berdih i Raonić da se vrate i nadam se da će svi nastupiti na AO jer bi to bilo fenomenalno", istako je Federer.

Federer je ove sezone osvojio čak sedam titula (Bazel, Šangaj, Vimbldon, Hale, Majami, Indijan Vels i Australijan open).

Bonus video: