Mekinro o Ivaniševiću: On je moj prijatelj i jedini je luđi od mene

"Džon Mekinro, moj idol iz djetinjstva. Hvala ti za tako lijepe riječi. Ne mislim da sam luđi od tebe, ali blizu sam. Jako blizu", odgovorio je Ivanišević

8988 pregleda 3 komentar(a)
Mekinro, Foto: Shutterstock
Mekinro, Foto: Shutterstock

Legendarni hrvatski teniser, Goran Ivanišević primljen je u tenisku Kuću slavnih, a njegov ulazak najavio je čuveni Džon Mekinro.

Ivanišević je u karijeri osvojio 22 titule, a pamti se osvajanje Vimbldona prije 20 godina kada je kao 125. teniser svijeta, sa specijalnom pozivnicom došao na turnir nakon tri izgubljena finala i konačno trijumfovao.

"Volim Gorana Ivaniševića i neizmjerno sam uzbuđen što mogu u Kuću slavnih uvesti nekoga za koga se može reći da je na terenu bio luđi nego što sam ja bio. Mnogo sam igrao protiv Gorana, mnogo sam gledao i komentarisao njegove mečeve i moram reći da sam zbog njega uvijek bio na ivici stolice, jer nikada nisam znao šta će se sledeće dogoditi, a nisam siguran ni da je on znao. Njegova nepredvidivost je jedan od razloga zašto smo ga voljeli i zašto je bilo toliko teško igrati protiv njega. Ono što je činio na terenu, Goran je radio na svoj način i svakako bi bilo dobro imati takve igrače na turnirima... Ponosan sam što vam predstavljam svog prijatelja i novog člana Međunarodne kuće slavnih", rekao je Mekinro.

Ivanišević mu je potom odgovorio.

"Džon Mekinro, moj idol iz djetinjstva. Hvala ti za tako lijepe riječi. Ne mislim da sam luđi od tebe, ali blizu sam. Jako blizu. Volim tebe i volim tvoj tenis. Ti si razlog zašto sam ga počeo igrati i uživao sam dok kada sam te pobjeđivao", rekao je Ivanišević.

Bonus video: