Zverev vezao 15. pobjedu, Zineru ni set

Italijan imao šansu u 3. setu, u kojem je nadoknadio brejk minusa i imao tri set-lopte u taj-brejku, od čega dvije vezane. Nije ih iskoristio, pa je Zverev slavio 6:4, 6:4, bez mnogo poteškoća stigao do četvrtfinala, gdje ga čeka Rajli Opelka ili Lojd Heris

11250 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ažurirano: 06.09.2021. 22:19h

Novak Đoković je u pohodu na grend slem, tj. sve četiri najveće titule u istoj sezoni, ali neće mu biti nimalo lako da se domogne pehara i na US openu.

Posebnu pažnju privlače igre dvojice tenisera - Danila Medvedeva i Aleksandera Zvereva.

Rus je još bez izgubljenog seta, a Njemac ruskog porijekla je nastavio sjajan niz i upisao 15. pobjedu zaredom.

Zverev, koji je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju (u polufinalu savladao baš Đokovića) i Masters u Sinsinatiju, domogao se četvrtfinala Otvorenog prvenstva SAD trijumfom nad Janikom Zinerom (6:4, 6:4, 7:6).

Momak iz Južnog Tirola je imao šansu u 3. setu, u kojem je nadoknadio brejk minusa i imao tri set-lopte u taj-brejku, od čega dvije vezane.

Nije ih iskoristio, pa je Zverev bez mnogo poteškoća stigao do četvrtfinala, gdje ga čeka Lojd Heris, koji je bio bolji od Rajlija Opelke (6:7, 6:4, 6:1, 6:3). Biće mu to posljednja provjera pred dugo najavljivani blokbaster sa Đokovićem u polufinalu.

Bonus video: